Geachte lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale editie van de 89e Nieuwsbrief van Jumelage Voorschoten-Kita. Een nieuwe nieuwsbrief met veel informatie over Kita en de activiteiten van de Jumelage.

plaatje voorkant nb89In deze nieuwsbrief vindt u de jaarstukken van onze stichting en natuurlijk nieuws uit Kita.

Ook nodigen we u van harte uit om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse vergadering van de AJR op woensdag 25 maart in Museum Voorschoten, Voorstraat 17 in Voorschoten. De vergadering start om 20.00 uur. Vooraf is tijd voor koffie. Lees hier alvast de agenda en de jaarstukken 2014.

Al ruim 30 jaar onderhouden Voorschoten en Kita een vriendschapsband. Met veel enthousiasme is in de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van verschillende organisaties in Kita. Dit alles is mogelijk gemaakt met ondersteuning vanuit Voorschoten. Soms door het delen van expertise, maar ook zeer geregeld door mensen en organisaties financieel een steun in de rug te geven. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door donaties die u en de andere inwoners van Voorschoten (en daarbuiten) jaarlijks aan ons overmaken.

Zonder donaties kunnen wij het werk namens Voorschoten niet meer voortzetten. Wij willen u daarom vragen om onze vrienden in Kita te blijven ondersteunen door uw donatie over te maken op RABO-Bank nr: NL30 RABO 0366 1566 67. Voor 10 euro per jaar kunnen wij de mensen in Kita helpen hun dromen te realiseren, waarmee zij zichzelf, hun gezin en stad of dorp kunnen helpen ontwikkelen.

We ontmoeten u graag op 25 maart.
Ka an bé (bambara voor tot ziens).

Volg de Jumelage ook op internet en via Facebook en Twitter.


Klik op de afbeelding om de Nieuwsbrief te openen.