voorkant nieuwsbrief 88Geachte lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale editie van de Jubileum-Nieuwsbrief van Jumelage Voorschoten-Kita. Dertig jaar vriendschap tussen Voorschoten en Kita vraagt om een extra feestelijke nieuwsbrief in full colour.

In deze nieuwsbrief vindt u o.a. herinneringen van bestuursleden aan 30 jaar jumeleren, een verslag van het laatste werkbezoek aan Kita in het voorjaar, berichten uit Kita van Sydi Sacko, Harouna Sidibé en Dramane Diabaté en een update van de besteding van het geld dat ingezameld is om de inwoners van Kita te helpen na de ernstige regenval en overstomingen in juni. Ook de stand van zaken van de jongerenuitwisseling en de politieke situatie in Mali komen aan bod.
We wensen u veel plezier met lezen.

We zijn benieuwd naar uw reactie op onze Jubileumnieuwsbrief. U kunt ons natuurlijk mailen op info@jumelagevoorschoten-kita.com. Of laat een reactie achter op onze Facebookpagina.

Op onze website ziet u welke projecten de Jumelage met uw hulp in de afgelopen jaren heeft helpen ontwikkelen. Zonder donaties kunnen wij het werk namens Voorschoten niet meer voortzetten. Wij willen u daarom vragen om onze vrienden in Kita te blijven ondersteunen door uw donatie over te maken op RABO-Bank nr: NL30 RABO 0366 1566 67. Voor 10 euro per jaar kunnen wij de mensen in Kita helpen hun dromen te realiseren, waarmee zij zichzelf, hun gezin en stad of dorp kunnen helpen ontwikkelen. Wij danken u alvast voor uw bijdrage

Ka an bé (bambara voor tot ziens).Klik op de afbeelding om de Nieuwsbrief te openen.