nieuwsbrief 87 omslag

Geachte lezer,

Hierbij ontvangt u de digitale editie van de Nieuwsbrief van Jumelage Voorschoten-Kita. Een nieuwe nieuwsbrief met veel informatie over Kita en de activiteiten van de Jumelage.

In deze nieuwsbrief vindt u, naast het jaarverslag over 2013 en de plannen voor 2014, ook een artikel over de politieke situatie in Mali.
Verder zullen van 26 april t/m 5 mei zes bestuursleden een werkbezoek brengen aan Kita. U kunt hun belevenissen volgen via Facebook en op internet.

Al 30 jaar onderhouden Voorschoten en Kita een vriendschapsband. Met veel enthousiasme is in de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van verschillende organisaties in Kita. Dit alles is mogelijk gemaakt met ondersteuning vanuit Voorschoten. Soms door het delen van expertise, maar ook zeer geregeld door mensen en organisaties financieel een steun in de rug te geven. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door donaties die u en de andere inwoners van Voorschoten (en daarbuiten) jaarlijks aan ons overmaken.

Zonder donaties kunnen wij het werk namens Voorschoten niet meer voortzetten. Wij willen u daarom vragen om onze vrienden in Kita te blijven ondersteunen door uw donatie over te maken op RABO-Bank nr: NL30 RABO 0366 1566 67.

Voor 10 euro per jaar kunnen wij de mensen in Kita helpen hun dromen te realiseren, waarmee zij zichzelf, hun gezin en stad of dorp kunnen helpen ontwikkelen.

Op onze website ziet u welke projecten u in de afgelopen jaren heeft helpen ontwikkelen. Wij danken u alvast voor uw bijdrage.

Ka an bé (bambara voor tot ziens).Klik op de afbeelding om de Nieuwsbrief te openen.