Musican-For-Mali-300x225Beste lezer,

Jumelage Voorschoten-Kita ondersteunt al sinds 1984 projecten in Kita en probeert daarmee het leven in Kita te verbeteren. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging: een jongerenuitwisseling tussen Voorschoten en Kita. In juni 2013 komt er een groep jongeren uit Kita naar Voorschoten, in december 2013 zullen Voorschotense jongeren een tegenbezoek brengen aan Kita. Het doel van de uitwisseling is om elkaars cultuur en elkaars leven te leren kennen. Omdat de Malinezen niet het geld hebben om hun eigen reis te bekostigen, zamelt de groep jongeren uit Voorschoten al een paar maanden geld in om de reis voor de Malinese jongeren mogelijk te maken. H
iervoor staan in december een aantal bijzondere acties op het programma.
In de komende tijd zullen we samen de volgende dingen doen:

310px-1ZwartePiet5 Zwarte Pieten op bezoek
Vier jongeren bieden zichzelf rond 5 december aan als zwarte piet. In tweetallen komen zij op aanvraag bij u thuis om de kinderen te verrassen. Een bezoek duurt ongeveer een kwartier en kost € 20,=.
Bestel nu uw pieten bij Jesine.
charity beatz web Charity Beatz - benefietfeest voor Kita
Op vrijdag 14 december organiseren de jongeren een feest in The Basement in Voorschoten. Verschillende DJ's zullen komen draaien, dus als je zin hebt, kom dan even een kijkje nemen!
Toegang is € 4,= en vanaf 16 jaar. Het feest duurt van 21.00 tot 3.00 uur. Een biertje kost € 1,50.
Alle opbrengsten van de avond komen ten goede aan de uitwisseling.
Houd onze website in de gaten voor meer actuele informatie!
oliebol
Project Oliebol
Koop dit jaar je oliebollen voor het goede doel!
Op 30 december gaan de deelnemers van de uitwisseling oliebollen bakken. Alle opbrengst gaat in het spaarpotje voor de uitwisseling. We verkopen de oliebollen voor 1€ per stuk, en een zak van 10 stuks kost slecht 8€.
Iedereen houdt van oliebollen, dus trakteer jezelf dit jaar op een paar extra en help ons de uitwisseling waar te maken!
Je kunt je oliebollen vanaf nu bij ons bestellen, door een bericht te sturen naar oliebollen@jumelagevoorschoten-kita.com. Laat ons weten hoeveel je er wilt bestellen, onder welke naam, en een eventueel adres.
Alvast bedankt!!


We nodigen u van harte uit mee te doen met deze bijzondere december-acties.
Hoort en zegt het voort:vertel zoveel mogelijk mensen over deze bijzondere acties en help mee om ze een succes te maken.
En anders is een decembercadeautje altijd welkom op Bankrekeningnummer 36.61.56.667, t.n.v. Stichting Jumelage Voorschoten-Kita o.v.v. uitwisseling

Op de hoogte blijven? Volg de Jumelage ook op internet en via Facebook en de jongerenuitwisseling op Twitter.